مهاجرت به استرالیا

  • خانه
  • /
  • مهاجرت به استرالیا

>>> مهاجرت به استرالیا :

مهاجرت به استرالیا، مهاجرت به سرزمین فرصت‌های بی‌پایان است و از امتیاز مهاجرت به استرالیا می‌توانیم به فرصت‌های شغلی بی‌شمار، کیفیت بالای زندگی، سیستم بهداشت و درمان فوق العاده، سیستم آموزشی با کیفیت، ثبات اقتصادی و بی‌شمار دلیل قانع کننده دیگر نام برد. در ادامه شیوه‌های معتبر مهاجرت به استرالیا را که موسسه ایران ترکیه توسط وکلای متخصص خود ارائه می‌دهد را برمی‌شماریم:

شیوه‌های مهاجرت به استرالیا:

مهاجرت به استرالیا از طریق تخصص (مهاجرت به استرالیا از طریق کار)

مهاجرت به استرالیا از طریق تخصص از محبوب‌ترین شیوه های مهاجرت به استرالیا است. دولت استرالیا برای رفع کمبود نیروی کار متخصص بیشترین تعداد ویزای سالانه خود را به این شیوه اختصاص می‌دهد.
انواع ویزای اسکیل ورکر

  • ویزای کلاس 489: ویزای 4 سال اعتبار دارد که می‌تواند بعد از 2 سال کار و زندگی در استرالیا به اقامت دائم استرالیا تبدیل شود.
    ویزای کلاس 190: یا به ویزای اسپانسر ایالتی استرالیا شهرت دارد. در این شیوه کارفرمای استرالیایی حامی نیروی متخصص مهاجر می‌گردد.
    ویزای کلاس 189: با این ویزا فرد از همان ابتدا اقامت دائم استرالیا را ازآن خود ساخته است. این ویزا به ویزای اقامت دائم کاری نیز شهرت دارد.

مهاجرت به استرالیا از طریق تحصیل

ویزای تحصیلی استرالیا (زیرگروه 500) تا پایان تحصیل فرد اعتبار دارد و دانشجو می‌تواند خانواده خود را نیز با ویزای تحصیلی استرالیا، همراه خود در خاک استرالیا داشته باشد. افراد با ویزای تحصیلی استرالیا اجازه 20 ساعت کار در هفته را دارند.

مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری

یکی از سریعترین و ساده ترین شیوه‌های دریافت اقامت استرالیا سرمایه گذاری در این کشور است. کشوری که یکی از برترین کشورهای جهان از لحاظ رفاه اقتصادی و اجتماعی است. سالانه هزاران نفر اقدام به مهاجرت به استرالیا می‌کنند تا بتوانند آینده روشنی برای خود و فرزندانشان بسازند.

ویزای سرمایه گذاری یا تجاری استرالیا در زیر گروه 188 ویزاهای استرالیا قرار می‌گیرد. این ویزا یکی از انواع ویزاهای موقت برای اقامت در استرالیا است که مدت زمان اعتبار آن چهار سال در نظر گرفته شده است.

 مهاجرت به استرالیا از طریق ورزش

ویزای ورزشی (کلاس 421) به ورزشکاران حرفه‌ای یا آماتور و داوران که خواهان فعالیت در زمینه ورزشی خود در کشور استرالیا هستند صادر می‌گردد.

  • مهاجرت به استرالیا از طریق مدرک پزشکی

  • ویزاهای موقت:
    ویزای Temporary Business کلاس 457: اعتبار ویزا 4 سال و متقاضی لازم است که اسپانسر از سوی شرکت و یا ارگان خاصی را در اختیار داشته باشد.
    ویزای Medical Practitioner کلاس 422: مدت اعتبار ماه3 تا 4 سال و کار و زندگی پزشکان غیراسترالیایی در خاک این کشور است.
    ویزای Occupational Trainee کلاس 442: مدت اعتبار این ویزا تا 2 سال است و برای گذراندن دوره‌های آموزشی صادر میگردد. دارنده این ویزا اجازه 20 ساعت کار در هفته را دارا است و میتواند اعضای خانواده خود را با خود همراه نماید.

پس از تکمیل فرم ارزیابی مهاجرت به استرالیا و اطلاع کامل از شرایط مهاجرت به استرالیا، تمام مسیر مهاجرت به استرالیا را با تجربه چندین ساله در امر مهاجرت در کنار شما طی خواهیم کرد.

برای مشاوره رایگان با شماره تلفن 02188514470 تماس بگیرید و فرم زیر را کامل کنید.

اطمینان می دهیم با ما، نامطمئن نخواهید شد

تماس 02188514470