ویزای شینگن و امریکا

  • خانه
  • /
  • ویزای شینگن و امریکا

اخذ ویزای شینگن :

یکی از معتبرترین ویزاهای دنیا ویزای شینگن است که با داشتن آن میتوانید به بخش بزرگی از اروپا مسافرت داشته باشید.
اتریش، بلژیک، جمهوری چک، دانمارک، استونی، فنلاند، فرانسه، آلمان، یونان، مجارستان، ایسلند، ایتالیا، لتونی، لیتوانی، لوکزامبورگ، مالتا، نروژ، لهستان، پرتقال، اسلواکی، اسلونی، اسپانیا، سوئد ، سوئیس و هلند عضو معاهده شینگن هستند.

انواع ویزای شینگن:

A) ویزای شینگن نوع A ویزای ترانزیت می باشد و مسافر حق خارج شدن از فرودگاه آن کشور را ندارد و تنها می تواند در یکی از فرودگاههای عضو پیمان شینگن هواپیمای خود را عوض کرده و به مقصد کشوری در خارج از شینگن برود.

B) ویزای شینگن نوع B ویزای عبور می باشد. مسافر تنها این حق را دارد که از فرودگاه خارج شده و از شینگن بعنوان منطقه عبوری تا کشوری دیگر به صورت زمینی استفاده کند و مسافر حق توقف غیر ضروری در کشور عضو پیمان شینگن را ندارد.

C) ویزای شینگن نوع C ویزای بازدید است. این ویزا برای اشخاصی که به قصد بازدید از کشورهای عضو شینگن قصد سفر دارند صادر می شود و می تواند حداکثر دارای ۹۰ روز اعتبار باشد.

D) ویزای شینگنن نوع D معمولا برای تجار صادر می شود تا بتوانند در طول سال چندین بار به کشورهای عضو پیمان شینگن وارد و خارج شوند و مدت اعتبار این ویزا یکساله و با روزهای مجاز , حداکثر ۹۰ روز می باشد.


مدارک لازم برای دریافت ویزای شینگن:

  • اسناد ملکی و مدارک شغلی و منابع مالی (مدارک شغلی معتبر مانند جواز کسب، اشتغال به تجصیل، آگهی تاسیس شرکت و یا نامه ای در سربرگ شرکت)
    بیمه مسافرتی
    تائیدیه رزرواسیون هتل
    دعوت‌نامه (در صورت وجود)

وقت سفارت امریکا :

موسسه ایران ترکیه از طریق دفتر آنکارا خود به متقاضیان وقت سفارت امریکا خدمات ویژه و متفاوتی را ارائه می دهد.

این کنسولگری در بلوار آتاتورک کاواکلیدر Ataturk Blvd-Kavaklidere واقع شده است. یکی از امتیازات این کنسولگری، معاف کردن افراد زیر 14 سال و بالای 80 سال از حضور در مصاحبه است. ‌ افسرهای این کنسولگری به زبان های فارسی،ترکی و انگلیسی مسلط هستند. ‌ 

مبلغ هزینه ویزا نیز برای تمامی کنسولگری های ایالات متحده یکسان است و این نوع ویزا است که هزینه را مشخص می کند نه مکان کنسولگری.

امکان پیکاپ پاسپورت از این کنسولگری وجود ندارد، یعنی پس از انجام مصاحبه باید شخص متقاضی یا یکی از اقوام درجه یک خود جهت دریافت گذرنامه به سفارت مراجعه کنند. 

نوع ویزای موردتقاضا نیز در پروسه دریافت وقت دخیل می باشد.

ویزاهایی که وقت سفارت یکسان دارند گروه بندی شده اند:

  • گروه اول: ویزاهای توریستی، دیدار اقوام، کاری، شرکت در کنگره، درمان پزشکی
  • گروه دوم: ویزای دانشجویی و فرصت مطالعاتی
  • گروه سوم: ویزای نامزدی و سرمایه گذاری
  • گروه چهارم: متقاضیان دریافت گرین کارت و سیتیزن های امریکا

برای مشاوره رایگان با شماره تلفن 02188514470 تماس بگیرید و فرم زیر را کامل کنید.

اطمینان می دهیم با ما، نامطمئن نخواهید شد

تماس 02188514470