ویزای کانادا

>>>  اخذ ویزای مالتی و توریستی کانادا :

برای دریافت ویزای کانادا مهم نیست که برای دیدار اقوام، شرکت در همایش، سرمایه گذاری و… قصد سفر دارید، مهم این است که مدارک مورد نیاز را آماده و ترجمه کرده باشید. مدارک ابتدا بررسی میشوند و براساس پرونده شما شاید مدارک کاملتری نیاز باشد که با مشورت کارشناسان موسسه ایران ترکیه به اطلاع شما خواهد رسید.
پس از کامل شدن مدارک، نامه انگشت نگاری در اختیار شما قرار میگیرد و تا یک ماه فرصت است که به محل انگشت نگاری مراجعه شود. محل انگشت نگاری به انتخاب شماست از ترکیه ، دوبی، لندن تا شیکاگو می شود انگشت نگاری را انجام داد ولی پیشنهاد ما آنکارا است چون کارشناسان خبره دفتر آنکارا کلیه خدمات و راهنمایی های لازم را در آنجا به شما خواهند داد.
توجه داشته باشید که برخی از موسسات غیرقانونی میگویند ما برای شما وقت سفارت میگیریم در حال حاضر برای کانادا وقت سفارت لازم نیست بلکه در بازه زمانی یک ماهه شما باید برای انگشت نگاری به یکی از مراکز انگشت نگاری مراجعه کنید.
و در روز انگشت نگاری نه مصاحبه ای در کار است و نه سوال خاصی از شما پرسیده خواهد شد.

 

>>> پی کاپ پاسپورت  :

بعد از آمدن جواب انگشت نگاری و قطعی شدن ویزای کانادا دیگر نیاز نیست دوباره به ترکیه سفر داشته باشید بلکه پروسه ارسال گذرنامه به سفارت و برگشت آن “پیکاپ” توسط موسسه ایران ترکیه به صورت خدمات تکمیلی موسسه ما انجام خواهد شد.

>>> سرویس VIP ویزای کانادا :

متقاضیانی که قصد دارند با کمترین ریسک اقدام به دریافت ویزای کانادا کنند و میخواهند خیالشان از بابت ویزا تا حد زیادی راحت باشد می توانند از سرویس VIP موسسه ایران ترکیه استفاده نمایند برای آگاهی از جزییات این سرویس با کارشناسان ما در تماس باشید.

:: مدارک لازم جهت اخذ ویزای مالتی کانادا طبق قوانین سفارت کانادا

» گذرنامه

» اصل فرم دعوت نامه (طبق آخرین ویرایش سال میلادی)

» تکمیل فرم مشخصات فردی (پس از عقد قرار داد از دفتر تهران یا آنکارا دریافت گردد و با دقت تکمیل گردد)

» عکس زمینه سفید کاملا از روبه رو و عینک (عکس ها طبق نمونه باشد و به تعداد کافی)

*عکس ها نباید اسکن و روتوش شده باشند

*عکس هایی که با شرایط فوق مطابقت نداشته باشند تحویل گرفته نخواهند شد

» شناسنامه

» مدرک شغلی (طبق نمونه مورد تایید سفارت)

*مدارک شغلی برای کارمندان: گواهی اشتغال به کار به زبان انگلیسی روی سربرگ شرکت با ذکر تاریخ شروع به کار، عنوان شغلی و درآمد سالیانه، نام و اطلاعات تماس فرد امضا کننده نامه، ترجمه فیش حقوقی دو ماه آخر، ترجمه سوابق بیمه، و ترجمه  حکم کارگزینی برای کارمندان دولتی؛

*کارفرمایان: ترجمه «آگهی تأسیس»، «آگهی تغییرات»، و «آگهی تصمیمات» شرکت در روزنامه ی رسمی، ترجمه لیست بیمه و حقوق 2 ماه آخر کارمندان، ترجمه آخرین برگه های مالیاتی پرداخت شده، نامه  تمکن بانکی شرکت به لاتین؛

*تجار: ترجمه کارت بازرگانی، گواهی اتاق بازرگانی، ترجمه آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده، ترجمه لیست پرداخت حق بیمه؛

*پزشکان: ترجمه پروانه دائم طبابت، کارت نظامپزشکی، ترجمه پروانه مطب، ترجمه آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده، و ترجمه لیست پرداخت بیمه؛

*مهندسان: ترجمه پروانه نظام مهندسی یا جواز ساخت؛

*کارخانه داران و صاحبان مشاغل آزاد: ترجمه پروانه بهره برداری و یا ترجمه جواز کسب، ترجمه آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده و ترجمه لیست پرداخت حق بیمه؛

*بازنشستگان: ترجمه حکم بازنشستگی و ترجمه فیش حقوقی دو ماه آخر بازنشستگی (در صورت افزایش حقوق، ترجمه حکم افزایش حقوق بازنشستگی ارائه شود)؛

*دانشجویان و دانش آموزان: ترجمه یا اصل نامه لاتین گواهی اشتغال به تحصیل؛

»  مدارک فرزندان

» مدارک درآمد خود طبق آخرین مستندات مورد قبول سفارت در سال 2018

»  بیمه مسافرتی

»  اصل مدارک جهت روئیت و کنترل در روز مصاحبه باید همراه مسافر باشد.

» پرداخت هزینه بررسی مدارک به سفارت کانادا

» قبل از ارسال مدارک از تکمیل بودن پرونده خود اطمینان حاصل نمایید، بعد از ارسال فرم ها امکان تغییر وجود ندارد.

» امکان بازپس دادن هیچ کدام از مدارک شما از سفارت وجود ندارد.

» ویزای شینگن اروپا و سن بالای 40 سال و متاهل بودن تاثیر دارد.

» دعوت نامه، شامل مشخصات کامل دعوت کننده و متقاضی، نسبت، دلیل سفر متقاضی، آدرس و تلفن، مدت زمان اقامت و هرگونه موارد مرتبط دیگر (دعوت نامه پس از تنظیم باید به مهر و امضای دفتر (Notary Public) برسد.

» مدارک فرد دعوت کننده: ارائه کارت شهروندی (Canadian Citizenship Card)، پاسپورت کانادایی، شناسنامه کانادایی(Canadian Birth Certificate) یا کارت اقامت(PR Card) از سوی فرد دعوت کننده الزامی است. همچنین سایر مدارک فرد دعوت کننده شامل گواهی اشتغال به کار، نامه بانک، برگه های مالیاتی و فرم های T4 یا T1 تاثیر بسیار زیادی روی نتیجه درخواست ویزای فرد دعوت شونده دارند.

:: شرایط لازم جهت اخذ ویزای مالتی کانادا

» اصل پاسپورت های جدید و قدیمی

» ترجمه شناسنامه هر یک از متقاضیان

» ترجمه سند ازدواج “اگر زن و شوهر با هم اقدام می کنند.”

» تکمیل فرم درخواست ویزا Application form

» تکمیل فرم اطلاعات خانوادگی Family Information

» یک قطعه عکس ۳٫۵ در ۴٫۵ رنگی زمینه سفید

» ترجمه سند ملکی در صورت وجود

» ترجمه مدارک شغلی

» گردش حساب سه ماهه آخر که نشان دهنده مبلغ درآمد ماهیانه باشد 

» نامه تمکن Bank Statement به زبان انگلیسی ممهور به مهر امور بین الملل بانک

» دعوتنامه به همراه مدارک مالی و کارت شناسایی فرد دعوت کننده 

» مدارک اثبات رابطه خویشاوندی دعوت شونده با دعوت کننده 

» رزرو بلیط هواپیما رفت و برگشت به کانادا

» رضایت نامه کتبی والدین برای خروج فرزند، درصورتی که فرزند زیر ۱۸ سال آنها به تنهایی یا با یکی از والدین سفر می کند.

برای مشاوره رایگان با شماره تلفن 02188514470 تماس بگیرید و فرم زیر را کامل کنید.

اطمینان می دهیم با ما، نامطمئن نخواهید شد

تماس 02188514470